Sondaj de investigare a necesităţii serviciilor de transport aerian

Consiliul Judeţean Harghita doreşte să înfiinţeze un aeroport regional de dimensiune redusă la graniţa localităţilor Ciceu şi Miercurea-Ciuc. Despre concepţia de dezvoltare a aeroportului regional găsiţi mai multe informaţii accesând linkul de mai jos:
http://spme.ro/cdownloads/files/Hargita-Airport-conceptie-de-dezvoltare-RO.pdf

Din punct de vedere al funcţionalităţii aeroportului, este important ca serviciile aeriene să fie utilizate de către întreprinzătorii care sunt interesaţi atât în transportul aerian a pasagerilor, cât şi în transportul mărfurilor pe cale aeriană. Cu scopul de a atrage atenţia întreprinzătorilor, dorim să elaborăm un sondaj prin care se poate evidenţia interesul locuitorilor şi al întreprinzătorilor din judeţul Harghita privind serviciile aeriene. Datele pot atrage atenţia companiilor aeriene, a serviciilor de taxi aerian şi este o modalitate de colectare a informaţiilor legate de nevoia întreprinzătorilor din zona pentru utilizarea serviciilor de transport aerian al mărfurilor.

Completarea chestionarelor se face voluntar, anonim şi nu durează mai mult de câteva minute, informaţiile din sondaj fiind folosite strict pentru evaluarea exigenţei aeriene. Chestionarului este disponibil accesând linkul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1OBAOiBaeak_64ZOAefOHplmL8nIlPTJt3kTuLL9U8uU/viewform

Ne găsiţi pe Facebook!

Newsletter

Abonare  Dezabonare