Skip to content
Denim, cele mai importante tendințe pentru bărbați din acest an

Denim, cele mai importante tendințe pentru bărbați din acest an

Denim, cele mai importante tendințe pentru bărbați din acest an. Nici ceva istoric și statornic ca denimul nu este imun la trecerea timpului.

Pe măsură ce anii trec, anumite stiluri se îndreaptă spre și în afara trendurilor. Și în ciuda unei urgențe globale de sănătate care aduce o mare parte din lume în stagnare, tendințele denim sunt încă în mișcare.

De la „pilonii clasici” și până la unele dintre variațiile sezoniere mai discutabile, acestea sunt tendințele denimului despre care trebuie să știți în 2021. Continuați să citiți mai departe acest articol de blog pentru a descoperi multe  informații interesante.

Straturi de denim la baza piciorului

Blugii tăiați și pinrolled sunt încă predominanți în îmbrăcăminte bărbați. Atât de mult încât este ușor de uitat că a existat vreodată un mod diferit de a face lucrurile. Dar a existat, și în 2021 este pregătită o revenire de senzație.

Reapariția blugilor mai lungi care se îngrămădesc deasupra gleznei e simptomatică pentru o transformare și mai complexă ce are loc în toate domeniile îmbrăcămintei pentru bărbați.

Stilurile populare de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 încep să revină. În aceste condiții, blugii cu o mărime mai mare reprezintă un trend care se manifestă în denim.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Este destul de simplu, într-adevăr. Cumpără o pereche cu o mărime mai mare. Fii atent la potrivirea blugilor tăi înainte de a încerca asta.

Va funcționa excelent pentru denimul relaxat sau regular-fit. Cu toate acestea, nu alegeți ceva prea skinny sau slim deoarece nu va arăta la fel de bine.

În ceea ce privește restul ținutei, evitați orice obiect vestimentar prea montat sau strâns, deoarece va arăta ciudat  lângă îmbrăcămintea mai relaxată.

Albastrul este noul negru

De mulți ani blugii gri și negri sunt omniprezenți, dar devin din ce în ce mai invizibili pe măsură ce trecem în noul deceniu. Albastrul a revenit într-un mare fel și există suficiente nuanțe pentru a acoperi orice ocazie posibilă.

Denimul indigo puțin spălat devine din ce în ce mai popular. Denimul raw indigo este, ca întotdeauna, o opțiune excelentă. În plus, are avantajul suplimentar de a fi suficient de smart pentru a face față îndatoririlor smart casual.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Blugii albastri fac cea mai bună casă cu îmbrăcămintea casual. Denimul indigo își are rădăcinile în îmbrăcămintea de lucru și va arăta întotdeauna bine cu alte piese asemănătoare.

Rămâneți la favoritele relaxate, cum ar fi cămășile din flanelă, tricourile simple, îmbrăcămintea lejeră și ghetele sau adidașii. Nu puteți greși prea mult.

Dacă ai nevoie de ceva mai smart apelează la nuanțele mai închise la culoare. Nunanțele albastre întunecate se pot combina frumos cu cămăși Oxford, mocasini sau pantofi Derby.

Denim inspirat din îmbrăcămintea de lucru

Iubirea bărbaților pentru munca manuală nu reprezintă nimic nou. Pe lângă sport și armată, este una din cele mai frecvente locuri din care designerii se inspiră.

Blugii și denimul, în general, își au rădăcinile în aplicații practice. Era o țesătură favorizată de lucrătorii cu guler albastru pentru construcția sa grea și robustețe.

Nu doar despre material vorbim în acest sezon. Detaliile inspirate de îmbrăcămintea de lucru au făcut o revenire neașteptată. Între timp, și jachetele se bucură de o reapariție și sunt puțin mai ușor de stilizat.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Acești blugi nu vor fi niciodată o îmbrăcăminte ușor de corelat cu celelalte elemente vestimentare. Dar cel mai bun pariu al tău este ca blugii să facă parte dintr-o ținută în stil de lucru.

Cel puțin dacă nu vrei să arăți ca un skateboarder în vârstă de 13 ani din 2002. Pentru opțiunea mai puțin împărțită rămâneți la haina din denim, în echipă cu blugi sau pantaloni contrastanți.

Totul poate fi completat cu o pereche robustă de cizme de iarnă.

Pantaloni largi din denim

Avem alt simptom cheie al renașterii modei de la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000. Pantalonii largi s-au întors, iar de data aceasta nu sunt doar la skateri și adolescenți. Variantele largi sunt pretutindeni, de la costume la tricouri, iar denimul cu siguranță nu a scăpat de schimbare.

Îmbrăcămintea largă va fi răspândită în 2021, ceea ce este probabil o pastilă dificil de înghițit pentru cei care au trăit în denim slim fit în ultimul deceniu.

Însă blugii largi au avantajele lor în ceea ce privește confortul. În aceste condiții, pot arăta grozav atunci când sunt combinați cu puțină inspirație.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Primul lucru de știut este că „baggy” nu reprezintă un sinonim la „inadecvat”. Este perfect posibil să îmbrățișezi un astfel de model, fără a arăta ca un copil în garderoba tatălui.

Găsiți mai întâi potrivirea. La mijloc, ridicată în talie, spațioasă în coapsă, cu o ușoară conicitate de la genunchi până la gleznă și orice altceva va cădea la locul său.

Din nou, evitați asocierea blugilor largi cu ceva slim sau strâns. În schimb, optează pentru articole de îmbrăcăminte la fel de relaxate și largi care completează croiala.

(Întotdeauna) slim cut

Chiar dacă variantele strânse au dispărut aproape în totalitate din îmbrăcăminte bărbați, cele slim cut sunt încă vii și nevătămate. Este o potrivire atemporală, măgulitoare și versatilă, și merită să fie adăugată la rotație.

Este posibil să nu fie o tendință, ca să spunem așa, dar blugii slim fit vor arăta întotdeauna bine, indiferent de an sau sezon. Gândiți-vă la acest stil ca la unul dintre elementele fundamentale ale garderobei.

Este simplu, modest și, poate cel mai important, nu vă va face să plângeți când veți găsi fotografiile cu voi peste 10 ani în acea pereche de blugi slim.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Denimul slim fit este cel mai bine purtat cu altă îmbrăcăminte de aceeași natură. În afară de asta, poate fi purtat în orice mod doriți.

Abordați o ținută smart casual, optând pentru negru și combinându-vă blugii cu pantofi Derby din piele neagră și o cămașă Oxford. Pantalonii vor arată la fel de bine și dacă porți un hanorac pe gât sau niște treninguri.

Denim și pentru partea superioară a vestimentației

De ce să-ți lași doar picioarele să se „distreze” în denim? Acordă și restului corpului o mică atenție. Denimul raw nu este nou, dar purtarea acestuia sub formă de sacou devine din ce în ce mai populară.

O jachetă din denim raw este o adevărată piesă vestimentară în care merită să investiți. Purtați-o des, îngrijiți-o și veți fi răsplătiți cu o îmbrăcăminte ce îmbătrânește odată cu voi transformându-se în ceva complet personalizat.

Cum trebuie să porți aceste obiecte vestimentare

Din nou, atunci când purtați denim în partea superioară, este important să vă asigurați că nu se potrivește prea bine cu ceea ce purtați pe picioare. În general, blugii negri sau chiar blugii albi/crem vor funcționa bine aici.

Sau, mai bine optează pentru chino verde sau bej în schimb. Mai apoi, încălțați o pereche de cizme din piele și sunteți gata de plecare.

Revenirea blugilor cu talie înaltă

Talia s-a deplasat spre nord în croitorie și pantaloni de ceva timp, așa că era firesc ca blugii să urmeze exemplul. O revenire la stilurile anilor ’50, ’80 și ’90 este „pe drum” de ceva timp.

Însă, spre deosebire de majoritatea revenirilor retro, aceasta are o oarecare profunzime.

Din punct de vedere istoric, talia înaltă este setarea implicită a îmbrăcămintei din denim. Și, deși s-ar putea să fi pierdut teren față de stilurile contemporane, va fi întotdeauna relevant.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Primul lucru de luat în considerare înainte de a ajunge la denimul cu talie înaltă este forma corpului. Dacă sunteți „proprietarul” unor picioare lungi, adăugarea unui surplus la talie nu va face nimic pentru a vă echilibra proporțiile.

Dar dacă aveți o înălțime medie sau mai mică puteți încerca. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu mergeți pe varianta unui tricou în pantaloni dacă sunteți scund.

Denim alb pentru un aspect imaculat

În afară de cămăși, tricouri și treninguri, purtarea albului a fost întotdeauna o afacere riscantă. Mai ales când vine vorba despre pantaloni.

Câștigurile sunt suficient de mari pentru a face ca riscul să merite. Și judecând după creșterea popularității blugilor albi și a jachetelor din denim merită să încercați și această abordare vestimentară.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Când vine vorba despre denimul alb, contrastul este prietenul tău. Dacă porți alb în jumătatea superioară alege culori bogate și întunecate pentru jumătatea inferioară și invers.

În ceea ce privește blugii, este esențial să găsești aspectul potrivit. Îndepărtează-te de orice lucru prea strâns și, în schimb, alege modele subțiri sau drepte pentru a păstra lucrurile clasice.

Denim decolorat

Știm cu toții că denimul raw se referă la estompări frumoase și „patine de timp” interesante. Problema este că nu tuturor le place ideea de a purta o pereche de blugi murdari timp de un an cât timp are loc procesul.

Din fericire, denimul pre-decolorat are tendințe puternice în acest an. Datorită calității spălărilor oferite de mărcile de blugi nimeni nu va observa diferența.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

Denimul decolorat arată minunat, nu există nicio dispută pe acest subiect, dar este departe de a fi smart. Dacă nu doriți să arătați ca Jeremy Clarkson vă sugerăm să alegeți o nuanță diferită de denim pentru aspect smart-casual.

Păstrați piesele decolorate pentru aspectul casual și sarcinile de weekend. Întoarceți pantalonii chiar deasupra gleznei și încălțați-vă cu cizme din piele sau cu o pereche de runners.

Blugi rupți și cu petice

Te-ai aventurat vreodată acasă într-o pereche de blugi rupți doar pentru ca cineva să îți ofere un ajutor? Ei bine, le va plăcea cea mai recentă tendință de denim în „suferință”.

Noile modele au ajuns în magazinele și galeriile street-style din întreaga lume.

Dispunând de petice decorative plasate strategic (și uneori nu atât de strategic), o nouă „rasă” de blugi rupți a venit să umple gaura lăsată de denimul rupt și zdrențuit de la mijlocul anilor 2010.

Cum trebuie să porți aceste perechi de blugi

La fel ca în majoritatea aspectelor legate de îmbrăcămintea pentru bărbați este mai bine să alegeți abordarea „mai puțin este mai bine”. Evitați monstruozitățile cu petice exagerate și optați pentru detalii tăiate și cusute în câteva puncte.

La fel ca orice îmbrăcăminte ce transmite un mesaj, blugii se bucură să fie înconjurați de piese simple. Păstrează lucrurile chill pentru acel aspect relaxat de care ai nevoie.

Pentru servicii de marketing digital nu ezitați de a intra în contact cu noi!

Back To Top