Skip to content

 

spme.ro, vă oferă acces la serviciile website-ului, doar în urma acceptului Dvs., al acestor Termeni și Condiții.

Data intrării în vigoare: 1 Ianuarie 2020.

Acest Contract de Termeni și Condiții, stabilește standardele de utilizare a serviciilor SPME, reprezentat de compania SEO Services Plus, Alba Iulia.

Folosind website-ul spme.ro, dvs. („Membru”) sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse de spme.ro, ar trebui să încetați imediat utilizarea website-ului nostru.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, să modificăm sau să actualizăm termenii și condițiile acestui acord fără o notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat după ce sunt publicate website-ul https://spme.ro.

Utilizarea dvs. continuă a serviciilor după publicarea modificărilor constituie o confirmare și acceptare a Termenilor și Condițiilor. Cu excepția celor prevăzute în prezentul alineat, prezentul acord nu poate fi modificat.

Descrierea serviciilor

Compania oferă un serviciu online la https://spme.ro, care gestionează procesul de cumpărare și vânzare a linkurilor text între agenții de publicitate și editori. Compania va executa toate tranzacțiile dintre editorii noștri și agenții de publicitate și va verifica dacă fiecare reclamă de legătură textă respectă condițiile noastre, protejând atât editorul, cât și agentul de publicitate.

Utilizarea website-ului de către membri

Membrul nu va folosi serviciile Companiei noastre în scopuri ilegale, obscene, abuzive sau în orice mod ofensator, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea securității oricărei rețele de calculatoare.

Membrul este răspunzător legal pentru orice reclamații care rezultă din accesul și utilizarea Serviciului Companiei și îl despăgubiește și va reține Compania inofensivă de la și împotriva oricăreia și tuturor revendicărilor care decurg din aceasta.

În niciun caz, Membrii nu pot divulga, înregistra sau abuza orice informații referitoare la website-urile găsite în inventarul nostru, inclusiv, fără a se limita la URL-uri, descrieri și imagini.

MyIndex își rezervă dreptul de a anula orice legături din sistemul nostru care indică website-uri care nu sunt deținute sau controlate de utilizator. Linkurile pot fi eliminate fără restituire, iar contul poate fi suspendat în orice moment.

Plăți efectuate către editori

Plățile către editori se vor efectua pentru fiecare link text vândut pe pagina web a editorilor. Vânzările de link-uri trebuie să fie active cel puțin 15 zile în cursul lunii calendaristice în care vă înscrieți pentru a vă califica pentru o plată.

Informații pentru membri

Informații ale membrilor (sau orice elemente enumerate în acestea):

 • (a) nu trebuie să fie false, inexacte sau înșelătoare;
 • (b) nu trebuie să fie frauduloase sau să implice vânzarea de obiecte contrafăcute sau furate;
 • (c) nu trebuie să încalce drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau alte drepturi de proprietate sau drepturi de publicitate sau de confidențialitate ale unei terțe părți;
 • (d) nu încalcă nicio lege, statut, ordonanță sau regulament (inclusiv fără limitare cele care reglementează controlul exporturilor, protecția consumatorilor, concurența neloială, anti-discriminare sau publicitate falsă);
 • (e) nu trebuie să fie defăimătoare, săvârșită în mod calitativ, amenințător ilegal sau hărțuire ilegală;
 • (f) nu trebuie să fie obscene sau să conțină pornografie pentru copii sau, în caz contrar, de natură adultă sau dăunătoare pentru minori;
 • (g) nu trebuie să conțină viruși, cai troieni, viermi, să anuleze roboți sau alte rutine de programare pe calculator care sunt destinate să deterioreze, să interfereze în mod dăunător, să intercepteze sau să excludă cu siguranță orice sistem, date sau informații personale;
 • (h) nu creează răspundere pentru companie sau determină pierderea (integrală sau parțială) a serviciilor furnizorilor noștri de credit sau ai altor furnizori;

MyIndex nu face legătura directă sau indirectă sau nu include descrieri ale bunurilor sau serviciilor care:

 • (aa) sunt interzise în temeiul prezentului acord;
 • (bb) sunt identice cu alte articole pe care le-ați vândut sau închiriat
 • (cc) sunt listate concomitent pentru vânzare sau închiriere pe un alt site web decât MyIndex;

În plus, nu puteți să enumerați niciun element de pe site-ul nostru (sau să consumăm orice tranzacție care a fost inițiată folosind serviciul nostru) care ar putea determina Compania să încalce orice lege, statut, ordonanță sau regulament aplicabil sau care încalcă actualele noastre interdicții.

Folosim informațiile pe care le furnizați pentru a ajuta la identificarea contului cu noi și la verificarea dreptului de proprietate asupra unui cont.

În plus, putem folosi adresa dvs. de e-mail pentru a vă contacta despre contul dvs. sau pentru a trimite buletine informative ocazionale. Puteți renunța oricând la buletine de știri utilizând linkul din email.

Back To Top