Skip to content
Instrumente SEO, cele mai bune website-uri în 2020

Instrumente SEO, cele mai bune website-uri în 2020

Instrumente SEO, cele mai bune website-uri în 2020. Companiile au nevoie de cele mai bune instrumente de monitorizare SEO pentru un proces mai rapid.

Introducere

Cercetare de cuvinte cheie, audit de website, cercetare a concurenților, raportare, clasament de urmărire. Toate acestea sunt rutine zilnice ale agențiilor digitale care încearcă o optimizare SEO. Agențiile au nevoie de cele mai bune instrumente de monitorizare SEO 2020. În acest mod, procesul devine mai rapid, mai ușor și mai precis!

Motoarele de căutare sunt principala sursă de trafic organic pentru multe wesbite-uri. Veniturile multor companii depind direct de modul în care se clasează pe Google. Este un domeniu foarte competitiv. Proprietarii de afaceri trebuie să găsească o modalitate de a se clasa mai sus decât concurenții lor.

Ca agenție digitală, instrumentele SEO pot fi cei mai buni prieteni pentru a-ți impresiona clienții. Astfel, îi poți ajuta să-i depășească pe concurenți.

Top 10 instrumente SEO de utilizat

Toate instrumentele SEO susțin că vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul. Deci, a venit momentul să decidem. Ce instrumente vă vor satisface nevoile? Am căutat cu atenție aceste instrumente enumerate mai jos. Sunt cele în care au avut încredere mii de decidenți.

getStat

Caracteristică de evidențiat: urmărește non stop website-ului și analizează inteligent concurența. Veți vedea fiecare mișcare pe care o fac concurenții dvs.

Când aveți getStat de partea dvs., este eficient și simplu să urmăriți mii, chiar milioane de cuvinte cheie. Nu contează locațiile acestora, pot fi de pe toată planeta.

Cu toate aceste idei noi, schimbarea algoritmului nu trebuie să fie înfricoșătoare. Include rezultate SERP locale și mobile de oriunde și de câte ori aveți nevoie. Instrumentul getStat se adresează unor agenții care se ocupă cu un număr mare de întrebări.

getStat vă oferă date SERP foarte detaliate, inclusiv căutări mobile și locale.

Morning Score

Caracteristică de evidențiat: abordarea bazată pe ”potențial SEO” le diferențiază de multe alte instrumente. Vă poate ajuta să estimați valoarea de afaceri a noilor clienți.

Morning Score îți spune valoarea monetară precisă a efortului tău SEO lunar. Puteți afla dacă are sens sau nu investiția în SEO. Compararea acestora cu concurenții dvs. vă oferă o idee clară a cotei de piață SEO. Aveți acces și la informații legate de modului în care vă descurcați.

RankingCoach, un alt exemplu din seria de instrumente SEO

Caracteristică de evidențiat: RankingCoach vă oferă mici sarcini, pas cu pas, pe care le puteți utiliza. Astfel, realizați cu ușurință o optimizare SEO pe cont propriu.

RankingCoach este un program care vă ghidează prin optimizarea website-ului dvs., pas cu pas. Acesta include sarcini, cum ar fi introducerea termenilor de căutare în metadate sau efectuarea de intrări în directoarele de Internet.

Pentru companiile digitale, aceste sarcini pot fi minunate, câștiguri mici continue, spre dovadă clienților.

ScreamingFrog SEO Spider

Caracteristică de evidențiat: găsiți redirecții temporare și permanente. Identificați lanțuri și bucle de redirecționare. Încărcați o listă de adrese URL pentru un audit SEO de migrare a website-ului.

Screaming Frog SEO Spider este un crawler de website-uri. Acesta vă permite să accesați adresele URL ale website-urilor. În acest mod, obțineți elemente cheie pentru a analiza și audita SEO tehnic, la fața locului. Este singurul instrument din lista noastră ce se concentrează pe partea tehnică a SEO.

Produsul Screaming Frog are multe funcții gratuite spre utilizare. Este unul dintre instrumentele esențiale de monitorizare SEO de ani de zile.

Lista de verificare tehnică SEO pregătită de Bookmark vă poate influența, ca agenție. Puteți lucra la partea tehnică a SEO, pentru clienții dvs.

Semrush, încă un exemplu din seria de instrumente SEO

Caracteristică de evidențiat: funcția lor de audit a website-ului vă oferă cele mai precise avertismente. Problemele legate de website-ul dvs. vor fi scoase la iveală. Doar gestionarea acestor sarcini vă poate îmbunătăți performanța, în mod semnificativ.

Semrush este unul dintre cele mai populare instrumente SEO din industrie. Oferă o soluție integrală pentru companiile digitale care se actualizează mereu cu noi funcții.

SEOmonitor

Caracteristică de evidențiat: trăsătura lor de raportare va ajuta companiile să își demonstreze cu ușurință succesul către clienți.

Nu este vorba despre funcții. Este modul în care colaborează pentru crearea unui proces de măsurare superior. Acesta diferențiază deja sute de agenții. SEOmonitor este un instrument inovator SEO all-in-one.

Monitorizează performanța website-ului dvs. Ei vin în prim plan cu puterea ușurinței de utilizare. Veți avea mai mult timp pentru alte sarcini după ce utilizați SEOmonitor.

Instrument de audit SEO prin ReportGarden

Caracteristică de evidențiat: agențiile de marketing online își pot urmări performanța SEO pe un panou de administrare. În acest mod, pot obține informații unice.

Instrumentul de audit SEO al ReportGarden va ajuta companiile digitale să creeze rapoarte personalizate. Toate acestea, în funcție de nevoile clienților. Acestea pot analiza backlink-uri și date ale competitorilor. Verifică și performanța SEO prin valorile definite

Pot crea grupuri de cuvinte cheie pentru fiecare campanie SEO. Cu asistența ReportGarden, agențiile de marketing online își pot urmări performanța SEO pe un panou de administrare. În acest mod, pot obține informații unice.

SEO Site pentru verificare

Ființele umane nu sunt singurele care au nevoie de controale regulate. Și website-urile au nevoie de așa ceva! SEO Site-ul pentru verificare oferă audit SEO instantaneu și servicii profesionale de monitorizare.

Prețul este relativ mai mic în comparație cu celelalte instrumente de monitorizare SEO. Trebuie să le verificați, cu siguranță, website-ul. Pachetele lor încep de la minim 3 website-uri. Pachetul ”profesional” include servicii pentru 15 website-uri.

SimilarWeb

Caracteristică de evidențiat: SimilarWeb vă oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a câștiga pe piața dvs.

Vă oferă inteligență de piață globală cu mai multe dispozitive. În acest mod, puteți înțelege, urmări și crește cota de piață digitală. De fapt, nu putem limita Similarweb doar ca instrument de monitorizare SEO.

Deși, pentru cercetarea concurenților, acesta poate împărtăși cele mai aprofundate informații. Dacă nu l-ai mai încercat până acum, nu vei regreta dacă îl folosești. Puteți utiliza unele funcții în mod gratuit.

De ce ai nevoie de cele mai bune instrumente SEO

Încredere și popularitate

Înainte de a începe să lucrați cu un client, el va aștepta răspunsuri rezonabile la întrebări. Majoritatea clienților întreprind cercetări înainte de a vă întâlni. Cel mai probabil, au deja cunoștințe despre instrumentele SEO. Avem un articol, tot pe această temă, despre unelte SEO. Vă recomandăm să îl parcurgeți și pe acesta.

Dacă au încredere în dvs. și dacă explicați bine instrumentele pe care le folosiți pentru ei, vor înțelege colaborarea. Instrumentele vă pot ajuta să încheiați afacerea cu potențialii dvs. clienți.

Precizie

A avea date exacte este crucial pentru a lua decizii de marketing eficiente. Dacă datele nu sunt corecte, puteți pierde mult timp cu eforturile depuse. Așadar, ar trebui să utilizați cele mai bune instrumente care furnizează date exacte.

Nevoile agenției și ușurința de utilizare a unor instrumente SEO

Puteți găsi zeci de instrumente SEO în doar câteva minute, cu câteva click-uri, pe Google search. Chiar dacă nu este necesar să le căutați, acestea vă vor găsi, prin reclame. Dacă aveți nevoie de ele, aceste instrumente sunt dezvoltate pentru a fi folosite de către webmasteri pentru un singur website.

Nevoile agenției sunt complet diferite. Trebuie să monitorizați multe website-uri cu câteva click-uri.

Campaniile SEO sunt create prin combinația de expertiză a agenției și instrumentele SEO utile. Cunoștințele dvs. nu sunt suficiente, singure. SEO este un domeniu care necesită foarte mult timp pentru activități în desfășurare.

Pentru un succes continuu, nu vă fie frică să încercați noi metode și instrumente!

Back To Top